Huawei omvormers

Beschrijving

Onze Huawei omvormers zijn hybride omvormers met een strak design. Deze omvormers kunnen opgewekte zonne-energie gelijk beschikbaar stellen voor eigen consumptie, terug leveren aan het net of opslaan in een batterij.

Voordelen

Deze omvormers zorgen voor een hogere omzet door een max. efficiëntie van 98,6% (bij een Europese efficiëntie van 98%). Doordat de omvormers licht van gewicht is (10,6 kg), kunnen deze makkelijker geïnstalleerd worden. Verder hebben deze omvormers een geoptimaliseerde AC-aansluiting voor snelle bekabeling. Door de geïntegreerde energieopslag-interface is de batterij na installatie meteen gereed voor toekomstig gebruik.

Behuizing

De behuizing zorgt voor een constante natuurlijke koeling en kan zowel binnenshuis als buitenshuis geïnstalleerd worden. Deze omvormers bevatten verder een geïntegreerde bliksembeveiliging voor zowel DC als AC. Die beschermt de omvormer weer tegen spanningen die veel hoger zijn dan de nominale spanning. Kortom, een handige omvormer, dat snel en eenvoudig in gebruik is

  • Strak design
  • Licht gewicht.
  • Hogere omzet met effecientie van max.98%.
  • 3 Fase omvormers op aanvraag.