Axitec

AXI Worldwide

Hoge kwaliteit Duitse zonnestroommodules

AXITEC Energy AXI worldwide 280 Wp zonnepaneel AC-280P / 60S van de AXIpower-serie zijn de allrounders onder de AXITEC zonnepanelen. Of het nu gaat om kleine systemen of elektriciteitscentrales – de hoogwaardige zonnepanelen met een efficiëntie tot 17,14% zorgen voor een uitstekend energierendement tegen redelijke kosten.

Het AXITEC 280 Wp zonnepaneel is de serie robuuste zonnepanelen van Axitec Energy met 60 zonnecellen. Deze panelen hebben een hoge energie-opbrengst van het systeem bij een lage instraling en een lage NOCT. Ons strenge kwaliteitscontrolesysteem plaatste onze panelen in de hoogste ranglijst van de PVUSA-tests van de California Energy Commission, waardoor 12.471 andere P-type siliciumpanelen achterbleven. Onze verbeterde 35 mm frames zorgen voor de robuustheid van onze panelen voor een belasting tot 5400 Pa.

Axitec

AXI blackpremium

Hoge kwaliteit Duitse zonnestroommodules

Esthetiek ontmoet energie. De zonnepanelen zijn perfect geschikt voor installaties waar het zwarte exterieurdesign moet passen bij het hoge vermogen.

De stroom in de cel wordt gehalveerd en het vermogensverlies wordt verminderd. Door de gewijzigde celopstelling bieden Mono S2 Halfcut Modules nog meer voordelen. Enerzijds het verbeterde oplevering bij weinig licht en anderzijds bij beschaduwing. Als een volledige celmodule niet langer presteert in de schaduw, kunnen Solar Fabrik Mono S2 Halfcut Modules nog steeds tot 50% prestaties behalen. De 5-BB technologie verhoogt de prestatie, betrouwbaarheid en (elektrische) belastbaarheid van de modules. De modules zijn tevens verkrijgbaar met een zilver- en zwart frame.

  • 15 jaar fabrieksgarantie.
  • Gegarandeerd positieve vermogenstolerantie van 0-5 Wp door individuele meting.
  • Hoge stabiliteit dankzij AXITEC-Soft-Grip-Seam aluminium frame constructie.
  • 100% elektroluminescentie-inspectie.
  • Hoge kwaliteit junction box and connector systeem.
  • Hoogste moduleprestaties door HC-technologie en geteste materialen.