Oplossingen voor bedrijven

Groene energie

Het investeren in hernieuwbare energiesystemen biedt bedrijven een reeks voordelen die zowel economisch als ecologisch van aard zijn.

Het versterkt de duurzaamheid van je bedrijf, door de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en bij te dragen aan een lagere CO2-uitstoot. Dit helpt niet alleen de planeet maar verzekert ook een langere termijn energiezekerheid.

Bovendien is het een slimme investering; de initiële kosten voor het installeren van hernieuwbare energiebronnen worden vaak op termijn terugverdiend door lagere operationele kosten.

Daarnaast draagt het bij aan een positief imago van het bedrijf. Steeds meer consumenten en partners waarderen bedrijven die actief bijdragen aan duurzaamheid en milieu.

 

Zonnepanelen voor bedrijven

De implementatie van zonnepanelen in het zakelijke domein is verrassend eenvoudig, maar de voordelen zijn aanzienlijk en veelzijdig.

Eerst en vooral kunnen de door zonnepanelen gegenereerde elektriciteit direct worden ingezet voor het draaiende houden van bedrijfsprocessen, wat leidt tot een directe verlaging van de energiekosten.

Daarnaast kan eventuele overtollige stroom die niet onmiddellijk nodig is, worden teruggeleverd aan het net. Voor deze teruglevering kun je in veel gevallen rekenen op een vergoeding door middel van salderingsregelingen of terugleververgoedingen, wat een extra financieel voordeel oplevert.

Dit maakt zonnepanelen niet alleen een duurzame keuze voor het milieu, maar ook een slimme investering die bijdraagt aan de bedrijfsvoering op lange termijn.

Batterijsystemen

Wanneer je zonnepanelen meer energie produceren dan nodig is, slaat jouw slimme batterij de overtollige stroom op voor later gebruik, wat zorgt voor een continue groene stroomvoorziening.

Energieopslag is cruciaal voor een duurzame toekomst, omdat zonne-energie vaak wordt opgewekt wanneer het verbruiklager is. Bij Marimi Solar zijn wij toegewijd aan batterijsystemen en blijven wij innovaties volgen. Als je al zonnepanelen hebt, voorkom verspilling en vergroot jouw energie-efficiëntie door deze overtollige energie op te slaan. Jouw bedrijf kan ook profiteren van batterijopslag voor energiezekerheid en kostenefficiëntie.

Laadpalen voor bedrijven

Ontdek de kracht van elektrisch laden voor je bedrijf. Bij Marimi Solar bieden wij geavanceerde laadoplossingen die perfect zijn afgestemd op je behoeften. Of je nu je wagenpark wilt elektrificeren of je klanten en medewerkers een naadloze laadervaring wilt bieden, onze laadpalen zijn flexibel, winstgevend en betrouwbaar. 

Wij hebben verschillende laadpalen, die zich aanpassen aan de beschikbare zonne-energie en waar monitoring mogelijk is. Kies voor elektrisch laden met Marimi Solar en maak je bedrijf klaar voor de toekomst van mobiliteit.

Vraag hier uw persoonlijk uitgewerkt voorstel. Gratis en vrijblijvend.

Onze energie-experts adviseren je binnen de 24 uur.

of vul het contactformulier in
U hebt interesse in: