Marimi solar

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Als lid van Holland Solar zetten wij ons volledig in voor het leveren van hoogwaardige producten en het bieden van deskundige installatiediensten.

Wij staan garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid in elk zonne-energiesysteem dat wij installeren, zodat onze klanten vol vertrouwen kunnen zijn in hun investering.

Onze onafhankelijkheid van specifieke leveranciers stelt ons in staat om altijd de beste producten voor onze klanten te selecteren.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze monteurs en investeren daarom continu in hun opleiding om veiligheid en vakmanschap te garanderen. Ons gebruik van veiligheidsuitrustingen zoals pannenliften, valbeveiliging (RSS) en steigermateriaal onderstreept onze toewijding aan het veilig werken op locatie.

 
 
 
Marimi solar

Actuele kennis en expertise

Onze voortdurende toewijding aan het bijhouden van de laatste trends, regelgeving en technologieën in de zonne-energiesector stelt ons in staat om voorop te lopen in het bieden van efficiënte en geavanceerde oplossingen.

Dit wordt versterkt door onze actieve deelname aan bouwbeurzen, waar wij niet alleen inzicht krijgen in de dynamische bouwmarkt, maar ook de kans krijgen om waardevolle inzichten te delen met onze klanten.

Bovendien zorgen Marimi Solar ervoor dat ons team voortdurend leert en zich ontwikkelt door middel van opleidingen en cursussen aangeboden door onze leveranciers.

Dit alles stelt ons in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwste productinnovaties en deze kennis direct toe te passen in onze projecten, wat resulteert in de meest geavanceerde en efficiënte zonne-energiesystemen voor onze klanten.

 
Marimi solar

Klantgerichtheid

Wij begrijpen dat uw tevredenheid essentieel is voor ons succes, en daarom zet Marimi Solar zich volledig in voor het leveren van een service die niet alleen aan jouw verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.

Onze benadering is gebaseerd op drie pijlers: aandachtig luisteren naar uw wensen, het verstrekken van advies op maat dat nauwkeurig aansluit bij jouw behoeften, en het waarborgen van een naadloze installatie-ervaring die zo min mogelijk overlast veroorzaakt.

Het Marimi Garantieplan is een weerspiegeling van onze toewijding aan klanttevredenheid. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en diensten, en dit garantieplan verzekert u van onze continue ondersteuning, zelfs na de installatie.

Onze experts

Ontmoet het professionele team

Addison Burn

Engineer

Roxie Hodgson

CEO Syngenic

Maxine Wynn

Engineer
Testimonials

Wat ze over ons zeggen

Ontdek wat onze klanten echt over ons denken.

Naar lang zoeken naar een juiste partner voor het plaatsen van zonnepanelen uitgekomen bij de Marimi group!! Alles is goed verlopen en de panelen zijn geheel naar wens (zowel de aansluiting in de meterkast als het monteren van de panelen) gemonteerd. Keurig werk geleverd van begin tot de uiteindelijke oplevering. Aanrader!!!!!😉👍

Michael V. G.

Fijne leverancier. Fijn contact met vertegenwoordiger. Snelle actie na akkoord offerte. Binnen anderhalve week kwam er iemand de situatie ter plekke bekijken en binnen 2 weken na akkoord offerte alles geplaatst en geïnstalleerd. Super tevreden. Nette en vriendelijke montageploeg en alles keurig achtergelaten. Aanrader! Goede materialen en goede prijs kwaliteit verhouding.

Patrick H.

Professioneel, snel, vakkundig, goede en snelle nazorg, leuk, vriendelijk en behulpzame monteurs ( voor mij zelfs een extra kabel voor stroom getrokken ! ) . De mensen bij Marimi begrijpen wat service betekend. Alle vijf de sterren dik verdiend! Twijfelt u voor uw aanschaf van uw zonnepanelen?... Ik kan enkel mijn ervaring met Marimi delen en ze echt van harte aanbevelen!

Niek G.

Overview

Vorig jaar hebben wij samen meer dan 1300 projecten gerealiseerd.

Van Utrecht tot Gent of Aachen. Wij zijn jouw betrouwbare partner op het vlak van duurzame energie.

0 +
Years of Experience
0 +
Projects Completed
0 +
Happy Clients
0 +
Experts

Vraag hier uw persoonlijk uitgewerkt voorstel. Gratis en vrijblijvend.

Onze energie-experts adviseren je binnen de 24 uur.

of vul het contactformulier in
U hebt interesse in: